Våre cubanske instruktører er klare til å lære deg Cubansk Salsa og Rueda – fra tirsdag 14. august

Behold varmen i kroppen langt utover høsten og vinteren! Tirsdag 14. august starter SalsaNors første kursrunde i flotte lokaler ved Carl Berner. 4 tirsdager á 1,5 time.

Cubansk SALSA på to nivåer – grunnkurs og videregående
Rueda de Casino (salsa med flere par i ring) – grunnkurs og videregående nivå.
Og hva er bedre enn å lære Salsa fra cubanske danseinstruktører!!

Oversikt over neste kursrunde

Yuniel Vizcaino Chasterlain er født og oppvokst på Cuba, hvor han de siste årene har jobbet som danser og instruktør for en av Havannas mest anerkjente danseskoler, VíaDanza. Han er bosatt i Bergen, og underviser for SalsaNor både i Stavanger, Trondhjem og nå kommer han til oss i Oslo. Yuniel har lang erfaring som lærer, har undervist salsa i både Tyskland og Spania og er kjent for sin gode pedagogiske tilnærming og metodikk. Han tilpasser alltid undervisningen etter elevenes nivå og er genuint opptatt av den enkeltes læringsutbytte. Yuniel skal undervise begge kursene på videregående nivå.

Miguel Carrazana er utdannet dansepedagog med fordypning i jazzdans fra Norges Dansehøyskole. Han flyttet fra Cuba til Norge i 2013. På Cuba begynte han tidlig å danse salsa og lære seg afrocubansk teknikk, og arbeidet senere som utøvende danser i dansekompaniet Afrocabaret gjennom sju år. I Norge har han i tillegg til å undervise dans, hatt diverse koreograf-oppdrag, vært fast danser i kompaniet Tabanka Crew, og er nå utøvende danser i Show de Vida. Miguel er en inspirerende og tålmodig instruktør, og en populær instruktør hos SalsaNor! Han skal ha begge grunnkursene i denne runden, sammen med med-instruktør Reidun Svabø.

SalsaNor holder sentralt til i Trondheimsvn. 137 (Musikkteaterhøyskolen v/Carl Berner). Vi har undervist latinamerikanske danser i Norge siden 1999, og er etablert i Oslo, Trondhjem og Stavanger. AV faste sosiale tilbud i Oslo, arrangerer vi Cuban Night på Kulturhuset én fredag hver måned med gratis LIVE cubansk konsert og dj´s. Videre  er SalsaNor arrangør av nasjonale og internasjonale festivaler og årlige dansereiser til Cuba. Mer om oss på salsanor.no.

Oppdag en ny verden med SalsaNor!