Om påmelding

Påmeldingsskjema:

Du finner informasjon om timeplan, instruktører og sted under Neste kursrunde.

Pris

Priser for 8-timers kurs over 8 kvelder:

Påmelding

 Første kurs

 Andre kurs

Tredje kurs
Par (fører + følger)   2000,-    1200,-  600,-
 Enkeltperson    1100,-   700,-  400,-

Rabatter

Par-påmelding: Melder du deg på i par så får du ekstra rabatt om paret melder seg på flere kurs i samme påmelding. Se priser i tabellen over. Vi bytter partnere i klassene, så ordningen med par-påmelding gjøres for at vi skal få en jevnest mulig balanse i klassene, siden vi fokuserer på pardans.

Studentrabatt kr 200,- pr påmelding. Ta med gyldig stundent-ID ved oppmøte.

SalsaNor-medlemmer får 100,- i rabatt ved påmelding til SalsaNor Oslos kurs, og rabatt på enkelte andre SalsaNor-arrangementer. SalsaNor-medlemskap koster 100,- og medlemsfordeler gjelder for både året du kjøper medlemskap og det påfølgende året.
Bli SalsaNor-medlem her! 

Rabatt for Salsakompaniets elever med klippekort for inneværende periode kr. 300,-

Vi tar forbehold om ledig kapasitet for å kunne tilby alle rabattene.

Generelt om påmelding

Det er begrenset antall plasser på kursene. Førstemann til mølla!

Hvis du kun skal melde deg på solotimene (Afro og reggeaton) spiller det ingen rolle om du velger fører eller følger siden det er en solotime.

Hvis du ønsker å delta på en kombinasjon av kurs som er oppgitt i tabellen over men ikke tilgjengelig i påmeldingsskjemaet så ta kontakt med oslo@salsanor.com.

Merk! Riktig starttidspunkt for ditt kurs finner du i timeplanen. I påmeldingskvitteringen du får på e-post vil det stå at start-tidspunkt er kl 17.45. Det er kun fordi påmeldingen kun kan ha ett starttidspunkt, og ikke et som er tilpasset valg av kurs.

Om påmelding i par

Det er åpnet for påmelding i par på alle våre kurs. Påmelding i par gjøres primært for å få jevn balanse mellom antall fører og følgere på kursene. I tillegg har vi åpnet for noen få enkeltplasser, og etterhvert som det blir ledig kapasitet vil det åpnes for flere enkeltplasser. Vi anbefaler å snakke med andre som kan være interesserte i å gå på kurs, og melde seg på i par.

Hva som til enhver tid er ledig kan du sjekke i påmeldingsskjemaet.

Ny deltaker? / prøvetime

For nye deltakere på Rueda-kursene vil første time være en prøvetime, for å se om nivået passer deg. Det gjelder også når du vil avansere fra ett nivå til et annet. Instruktøren vil avgjøre om du kan følge det aktuelle kurset/nivået, eller om det er nødvendig å delta på et annet nivå først.

Vi tilbyr gratis prøvetime for nye deltagere hvis det er ledig kapasitet på kurset. Forutsetningen er at du har sjekket at du matcher det beskrevne nivået, og på Ruedakurs må du normalt komme som par.
Ta kontakt med oslo@salsanor.com på forhånd hvis dette er interessant for deg.


Velkommen på kurs!

Ta gjerne kontakt med oslo@salsanor.com hvis du har spørsmål.
Vi har dessverre ikke telefonnummer dere kan nå oss på. SalsaNor Oslo drives på frivillig basis, men vi sjekker mail ofte og svarer så raskt vi kan!