Bli SalsaNor-medlem 2019

Visste du at SalsaNor er organisert som en ideell medlemsforening, etablert i 1999?

Våre formål er å fremme å fremme salsa og relaterte danseformer og musikkgenre, noe vi ivaretar ved å arrangere både publikumsrettede og sosiale arrangementer (dansekurs, konsertarrangement, festivaler, kulturreiser, sosial og scenisk dans). SalsaNor har som målsetting å være en foretrukket kulturaktør både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, samt å bidra til et flerkulturelt og inkluderende miljø i alt vi gjør.
Siden 2006 har vi etablert aktivitet i flere norske byer (Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen), i tillegg til årlig dansereise til Cuba og årlige internasjonale festivaler.
Organisasjonen driftes hovedsaklig ved frivillighet, og dens hovedstyre har representanter i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Sandefjord.

Ved å bli medlem i SalsaNor, gir du oss din støtte og du inviteres til å delta på foreningens Årsmøte. Vi har også medlemsrabatt på de aller fleste arrangementene våre; det svarer seg å være medlem om du danser aktivt! Bli medlem ved enkel registrering og betaling av kr 100 her