Solotimer

Reggaeton

Reggaeton har sin egen musikk-sjanger og sin egen dans, en dans som er dynamisk og i stadig utvikling (akkurat som hip hop en), og med rom for mye improvisasjon. Denne klassen er fantastisk nyttig for deg som vil utfordre og utvikle deg i dansen og få et større bevegelses-spekter. Her får du masse trening i rytme, koordinasjon, timing og musikalitet, og i tillegg god trening!

Vår profesjonelle danser fra Cuba,  Yordano Bulgar ,er her i sitt rette element og leder deg gjennom trygt gjennom alle moves som du kan både kan imponere med på dansegulvet i solodans, og ta med videre inn i salsaen.

Åpent nivå


AfroSalsa

Mye av danseteknikken og bevegelsene som benyttes i improvisasjon i salsa, hentes fra Afro-Cubansk dansetradisjon. I løpet av kurset får du lære ulike elementer fra både afro-cubansk dans og rumba, og i tillegg lære å bruke dette inn i salsa.

La vår instruktør Yordano Bulgar ta deg med gjennom cubanske bevegelser hvor du bruker muskler du ikke visste du hadde, og som samtidig vil gjøre deg til en bedre salsa-danser.

Åpent nivå